Gödöllői Református Líceum Gimnázium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad elit.
Morbi tincidunt libero ac ante accumsan.
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felvételi információk
Kedves Felvételizők!

Az eddig beérkezett jelentkezési lapok alapján összeállítottuk a hétfői, keddi és szerdai (február 24-26.) szóbeli felvételi beosztást:


Ha valaki lemaradt a listáról, kérjük, jelezze legkésőbb hétfő (február 24.) 12 óráig. (Ne feledjétek, hogy csak a 48 pont feletti írásbeli eredményt elérőket hívtuk be a szóbelire!)

A 6-osok beosztását a jövő héten tesszük fel a honlapra.

Az írásbeli felvételik alapján a

  • hatosztályos képzésre a 45 pont alatti eredményt elérő diákokat,
  • négyosztályos képzésre az 48 pont alatti eredményt elérő diákokat nem hívjuk be a szóbelire.
 
Amennyiben a szülő mégis szeretné, hogy gyermeke részt vegyen a szóbelin, kérjük emailben jelezze felénk a refliceum@gmail.com elérhetőségünkön.
 
A szóbeli vizsga beosztását a jelentkezési lapok beérkezése után (kb.február 20-tól)  tudjuk a honlapunkra feltenni, az adatvédelmi törvénynek megfelelően név helyett a tanulói azonosító alapján.

A hatosztályosok  március 4 és 6, a négyosztályosok  február 24 és 26 közötti napokon kerülnek meghallgatásra. Az említett napokon 13 órától kezdődnek a vizsgák.

Tanulmányi kirándulás Erdélyben 2019. október 23-27.

A Határtalanul! program „HAT-19-02 - Együttműködés középiskolák között” címen meghirdetett pályázati felhívásra, a HAT-19-02-0289 pályázati azonosítószámon benyújtott nyertes pályázatunkra szervezett kirándulásunk nagyon jól sikerült. Hiányzó nem volt. Kolozsváron, ahol testvériskolánkkal együtt ünnepeltük október 23.-át, már nagyon vártak minket. Egy kis süteménnyel, teával fogadtak, átöltöztünk az iskolai egyenruhába és már kezdődött is az ünnepi műsor. Minden program szerint alakult, az iskola díszterme tele volt.

Kötelező olvasmányok 2019-2020

Az alábbiakban olvasható a 7., 8., 9., 10., 11. és 12. évfolyam ajánlott ás kötelező olvasmányainak jegyzéke.


Támogatóink:
 
Gödöllői Református Líceum Gimnázium
Minden jog fenntartva.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz