Gödöllői Református Líceum Gimnázium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad elit.
Morbi tincidunt libero ac ante accumsan.
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tájékoztató
1. Az iskola a nyári szünetben  minden szerdán 9-12 óra között ügyeletet tart.
2. A tanévnyitó istentisztelet augusztus 30-án 17 órakor lesz
3. Az első tanítási nap: szeptember 1.
4. Pót - és osztályozóvizsgák időpontja: aug.28. 8 óra
5. Tankönyveket az első két tanítási napon lehet átvenni.
6. A nyári, kötelező olvasmányok listáját hamarosan honlapunkon lehet olvasni.


Tisztelt Szülők!
Iskolánkba a 2020/21-es tanévre történő beiratkozás június 22-én 8 és 14 óra között lesz. A vonatkozó rendelet értelmében lehetőség nyílik a személyes ill. az online beiratkozásra is. Természetesen egyszerűbb a személyes forma, hiszen így a gyerekek találkozhatnak leendő osztályfőnükökkel, ill. az egyenmellény és blúz méretvétele is megtörténik.

A személyesen történő beiratkozáshoz szükséges iratok:
- általános iskolai bizonyítvány
- születési anyakönyvi kivonat vagy ennek fénymásolata
- a Kormány Hivatalban elkészített Diákigazolvány-Igénylő lap

Amennyiben az online beiratkozást választják, kérjük, hogy a következő dokumentumokat szkennelve illetve ha erre nincs lehetőségük, akkor fotózva küldjék el refliceum@gmail.com e-mail címre:
- az általános iskolai bizonyítvány 6. év végi (a leendő 7-es diákjaink esetében) vagy a 8. év végi (a leendő 9-es diákjaink esetében) bizonyítványoldal másolata
- születési anyakönyvi kivonat fénymásolata
- a Kormány Hivatalban elkészített Diákigazolvány-Igénylő lap (NEK-adatlap)
- Adatlap és Nyilatkozat című dokumentumok

Letöltés

Matektábor a leendő 7-es matematika tagozatos diákjainknak
Jún. 16-18. 9 és 15 óra  között a matematika tagozatra jelentkezők részére ráhangoló tábort tartunk az iskolában. Erre az alkalomra várjuk azokat a diákokat is, akik bár nem jelentkeztek a tagozatra, mégis szívesen vennének részt a tábor munkájában, és így esetleg a tagozathoz is kedvet kapnának. Még 4-5 diák csatlakozhatna  a tagozatra. A jelentkezéseket kérjük  június 8-ig szíveskedjenek  jelezni a refliceum@gmail.com e-mail címen.  A jelentkező diákok részére részletesebb tájékoztatást a jelentkezés után adunk.

A győri Oktatási Hivataltól visszakapott végleges felvételi jegyzék szerinti felvett, ill.nem felvett tanulók részére a korábban meghirdetett személyes átvétel helyett – a járványra való tekintettel - az értesítést emailben, ill. ahol nincs ilyen cím, ott postai úton juttatjuk el. Minden további, a beiratkozással kapcsolatos információt a honlapon fogunk  közölni.

Közzétettük az ideiglenes felvételi jegyzéket:


Tanulmányi kirándulás Erdélyben 2019. október 23-27.

A Határtalanul! program „HAT-19-02 - Együttműködés középiskolák között” címen meghirdetett pályázati felhívásra, a HAT-19-02-0289 pályázati azonosítószámon benyújtott nyertes pályázatunkra szervezett kirándulásunk nagyon jól sikerült. Hiányzó nem volt. Kolozsváron, ahol testvériskolánkkal együtt ünnepeltük október 23.-át, már nagyon vártak minket. Egy kis süteménnyel, teával fogadtak, átöltöztünk az iskolai egyenruhába és már kezdődött is az ünnepi műsor. Minden program szerint alakult, az iskola díszterme tele volt.

Kötelező olvasmányok 2019-2020

Az alábbiakban olvasható a 7., 8., 9., 10., 11. és 12. évfolyam ajánlott ás kötelező olvasmányainak jegyzéke.


Támogatóink:
 
Gödöllői Református Líceum Gimnázium
Minden jog fenntartva.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz